Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fødselsdag i Fugleparken d. 25 aug. 2019

august 25, 2019

Fødselsdag i Fugleparken

TRYLLERI FOR BØRN
Søndag den 25. august kl. 11.30 holder Fugleparken fødselsdag, og det fejres med, at en af Danmarks allerbedste tryllekunstnere for børn, Jungle Jim, kommer med sit magiske univers.

Jungle Jim blev danmarksmester i trylleri for børn i 2014, så publikum, både børn og voksne, kan glæde sig til et forrygende show. I samspil med børnene bliver historier, tricks, jonglering og dyr fra de varme lande blandet til en herlig junglecocktail, der passer til parkens omgivelser med de 2000 eksotiske fugle og andre spændende dyr.

Som med alt andet i Fugleparken er dette show gratis og inkluderet i éntrebilletten, og på dagen vanker der en is til alle børnene.

Jungle Jim begynder sit show kl. 11.30. Men når det er slut, er der et nyt show kl. 12.30, hvor de store arapapegøjer giver opvisning i fritflyvning ud over marker og skov i den smukke natur. Kl. 14 kan alle være med til at fodre de farvestrålende og livlige bjerglorier. Så der er lagt op til en spændende dag, hvor man med fordel kan tage madkurven og termokanden med.

Åbningstiderne er som altid kl. 10-17

Detaljer

Dato:
august 25, 2019

Fugleparken er lukket permanent

Parken eksisterer ikke længere